Cześć. Czy kontrolka świec żarowych informuje nas tylko o awarii świec lub modułu? Pytam gdyż mam do kupienia takiego sprintera na budowę, a świeci w/w kontrolka. Nie mam jak podłączyć SD. Jeden ze znajomych powiedział mi, że może to być lejący wtrysk, lecz auto nie dymi silnik pracuje wzorowo.
Nie pytaj tego znajomego już o nic Może być uszkodzony moduł świec lub świeca/e lub opcja uszkodzony moduł i świeca/e, na pewno coś z tym układem. pozdro
_________________ Pokaż mi swoje auto, a powiem Ci kim jesteś.....
Nie pytaj tego znajomego już o nic Może być uszkodzony moduł świec lub świeca/e lub opcja uszkodzony moduł i świeca/e, na pewno coś z tym układem. pozdro
Dzięki bardzo!
-- 15 lut 2021, 09:57 --
matka pisze:
Dzięki bardzo!
Nie cytować całych postów pisząc bezpośrednio pod nimi!
Napisałeś post? Sprawdź czy nie dostałeś czkawki jak wyżej. Wtedy wstrzymaj oddech i edytuj. Proste? HTC
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości